Kerkdiensten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 november 2020 Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 Geschreven door Sipke van der Veen

De overheid wil graag dat wij de bestaande coronaregels tot begin december blijven volgen. Dat betekent, dat gemeenteleden de kerkdiensten nog niet bij kunnen wonen. Wel zijn onze diensten te volgen via kabel noord op uw t.v. via de radiozender van Rehoboth Metslawier. Ook zendt Omrop Fryslân op zondagmorgen weer een kerkdienst uit. Wij hopen dat u thuis via deze kanalen toch de verbondenheid met de Heer mag ervaren.

Advent 2020

Op zondag 29 november is het de eerste adventszondag. Dit jaar staat de adventstijd in het teken van een project, dat getiteld is: Het beste nieuws.

Wat is het beste nieuws dat je kunt bedenken? Daarover denken we in de adventstijd met de kinderen na. Zo leven we toe naar kerst, het feest van de geboorte van Jezus. Zijn komst is goed