Eten met een praatje_2016....

Categorie: Nieuws Laatst bijgewerkt: woensdag 27 april 2016 Gepubliceerd: woensdag 27 april 2016 Geschreven door Harm Tolsma

Op 26 februari en 8 april j.l. zijn de avonden geweest dat “Eten met een praatje” voor de vierde keer werd georganiseerd. Voor deze avonden hadden 80 personen zich opgegeven door middel van het aanmeldingsformulier uit het boekje “programma winterwerk”. Doordat het winterwerkboekje huis-aan-huis was verspreid waren er ook niet-leden van de PKN-gemeente aanwezig.

Op de eerste avond mochten we 44 personen verwelkomen in “Nij Sion”, op de tweede avond 34.

Vrijwilligers hadden een driegangenmenu voorbereid en gekookt voor de gasten. Deze avonden kon worden genoten van een voorgerecht bouillon. het hoofdgerecht: kipsaté in pindasaus, hachee, aardappelpuree, rijst, rode kool, sla en appelmoes en het nagerecht: toetjesbuffet bestaande uit: oorlogstaart, kookpudding, perzik met slagroom en vruchtenbowl.

Naast eten werd er natuurlijk volop gesproken en had iedereen een gezellig samenzijn. Zowel gasten als vrijwilligers kunnen terugkijken op zeer geslaagde avonden die zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Lijkt het u na het lezen van dit stukje, ook leuk om eens mee te eten, dan bent u van harte welkom. In het winterwerkboekje van 2016/2017 houden we u op de hoogte en kunt u zich (weer) inschrijven.

Omdat we in de loop der jaren geld hebben overgehouden hebben we € 200.00 overgemaakt naar de Voedselbank in Dokkum.  Zo wordt “eten met een praatje”… Eten Voor Eten.     

Met een vriendelijke groet van de voorbereidingscommissie.

 

Hits: 3143