Diaconale collecte tijdens de kerstdagen

Categorie: Nieuws Laatst bijgewerkt: maandag 26 december 2016 Gepubliceerd: maandag 19 december 2016 Geschreven door Harm Tolsma

Kerstcollectes

De kerstcollecte ’s staan dit jaar in het teken van verstandelijk beperkte kinderen in Pakistan. De stichting NOAD, een samenwerkingsverband van drie christelijke organisaties in Pakistan, werkt daar aan een speciaal gehandicaptenproject. Bedoeld om voor deze kinderen betere leefomstandigheden te creëren. In de kleine, arme plattelandsdorpen in Pakistan is nagenoeg geen zorg voor deze kinderen. Ze worden verborgen gehouden. De ouders weten niet goed hoe ze om moeten gaan met verstandelijk beperkte kinderen en schamen zich ervoor. Of ze zien het zelfs als een straf van God.

Met uw gift krijgen de ouders ondersteuning om hun kinderen de zorg, liefde en aandacht te geven die broodnodig is. Door hulp in de vorm van kennis over de rechten van het kind, onderwijs en medische zorg, gaan de kinderen weer deel uitmaken van de samenleving. Ouders leren in zelfhulpgroepen hoe zij hun kind een plek in het gezin kunnen geven. Ze ontwikkelen zich beter en komen tot bloei. Kinderen van God, die gezien mogen worden. Geef liefde, geef uw gift.  Kijk voor meer informatie over het Kerk in Actie project op www.kerkinactie/kerst. Geef liefde, geef uw gift.

De diaconie.


Hits: 2478